Sėkmės istorija Žingsniai 2020

Balandžio mėnesį Europos socialinio fondo agentūra paskelbė ESF projektų dalyvių sėkmės istorijų konkursą ŽINGSNIAI 2020! Jame galėjo  dalyvauti visi 2014–2020 m. laikotarpio ESF lėšomis finansuoti projektai. Dalyvauti konkurse buvo pakviesta ir mūsų įstaiga.

Įgyvendindami  ESF projektą, suvokėme, kad sunkumai, su kurias susiduria vaikai dėl emocinių įtampų, socialinių faktorių įtakos dažnai konstatuojami kaip „sunkūs vaikai“ jau nebus  reguliuojami draudimais, apribojimais. Atradome daug   gerų būdų, kurie padeda nubrėžti ribas, susikurti taisykles ir spręsti problemas. Keisti požiūrį į save, į vaiką, į ugdymą ir pasidžiaugti, gera savijauta, jausmais, emocijomis, elgesiu, nuoširdžiu bendravimu.

Mažeikių lopšelis-darželis ,,Buratinas” pateikė savo sėkmės istoriją.

Nors ir nepatekome į geriausiųjų dešimtuką,  nuoširdžiai džiaugiamės, kad buvo atkreiptas dėmesys į mūsų sėkmės istoriją ir teigiamai atsiliepta.Vertinimo komisijos atstovė, Vita Markevičienė , Europos socialinio fondo agentūros Viešųjų ryšių ir tarptautinio bendradarbiavimo skyriaus viešųjų ryšių specialistė,  komentavo ,, Nuoširdžiai dėkojame, kad dalyvavote konkurse ŽINGSNIAI 2020 ir dalijotės savo projekto sėkmės istorija!… Šį kartą Jūsų pateikta istorija nepateko tarp tų dešimties. Vis dėlto manome, kad ji taip pat yra puiki ir verta platesnės sklaidos. Turime įvairių minčių, kaip būtų galima platinti Jūsų projekto sėkmės istoriją.Taigi, ar sutiktumėte, kad Jūsų pateikta sėkmės istorija būtų viešinama įvairiais kanalais, pvz., mūsų Facebook‘o paskyroje, puslapyje www.esf.lt , įvairiuose ESF projektų pristatymuose, greta kitų istorijų būtų integruota į unikalaus turinio užrašinę (užrašinė būtų dalijama ESF projektų vykdytojams) ir pan.?

Dalinamės savo sėkmės istorija Žingsniai 2020  su svetainės lankytojais.

Nepamirškite padėkoti autoriui
Ankstesnės naujienos
  • Elektroninis dienynas
  • Priėmimas į lopšelį-darželį
  • DUK
  • Tėvams
Naujienų archyvas